V případě zájmu o zasílání poledních menu nás kontaktujte na email: gasiorkova@seznam.cz

20.01.2020 Pondělí
Polévka
1. Opavská stírka s krupicí (mléčná s vejci)    
Denní menu
1. 150 g Katerajnsky šnycl (vepřový řízek smažený v troubě na sádle, kysané otické zelí, houskové knedlíky)   115 Kč 
2. 150 g Slezské nebe s uzeným a pospolkou, kmínový chléb (vařený hrách a kroupy se škvarkami)   97 Kč 
21.01.2020 Úterý
Polévka
1. Havířská fazulačka s uzeným žebrem    
Denní menu
1. 150 g Zelný guláš s knedlem či kobzolem (hovězí maso s hlávkovým zelím, brambory, česnekem, kmínem a drcenými rajčaty)   119 Kč 
2. 370 g Špyrky na blaše s vaječinou, klobásou a hřibama, salát (bramboráky)   99 Kč 
22.01.2020 Středa
Polévka
1. Bramboračka    
Denní menu
1. 200 g Bůčková roláda na slezský způsob plněná uzeným masem, červené hlávkové zelí, bramborové kluski (knedlíčky)   123 Kč 
2. 450 g Šunkofleky s uzeným masem a sýrem, kyselá okurka   97 Kč 
23.01.2020 Čtvrtek
Polévka
1. Brotka (chlebová)    
Denní menu
1. 180 g Čisarsky fogel (zelný list plněný vepřovým mletým masem míchaným s krupkami, omáčka z rajčat, smetany a kopru, houskové knedlíky, rýže nebo těstoviny)   111 Kč 
2. 350 g Bramborová klobása s opavským cibulovým zelím (bramborové těsto míchané s mletým uzeným masem pečené na sádle)   99 Kč 
24.01.2020 Pátek
Polévka
1. Slezská zelňačka s klobásou    
Denní menu
1. 150 g Vepřová pečeně se ščiplavou majdou z křenu, knedle   105 Kč 
2. 250 g Kynuté knedle s ovocem a šimlenou (povidlová omáčka)   95 Kč 

Stálé menu

A - SMAŽENÝ SÝR SE ŠUNKOU, brambory, tatarka

B - KUŘECÍ CORDON BLEU plněné šunkou a nivou, hranolky, tatarka

C - SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, houskové knedlíky nebo brambory

D - HOVĚZÍ KOSTKY na lesních hříbcích, rýže, těstoviny, knedlíky

E - ŘECKÝ GYROS, tzatziky, zeleninová obloha, pita chléb

F - KATŮV ŠLEH, opékané brambory, ďábelka

G - FISH BURGER se smaženou treskou, sýrem, a rajčaty, batátové hranolky

H - BRAMBOROVÉ ŠIŠKY plněné mákem, cukrové máslo, sklenice mléka

I - CAESAR salát s uzeným tofu sýrem, zastřeným vejcem, sendvič zapečený se třemi druhy sýrů a rukolou