V případě zájmu o zasílání poledních menu nás kontaktujte na email: gasiorkova@seznam.cz

21.09.2020 Pondělí
Polévka
1. Podzimní protirýmová křenová s brambory   19 Kč 
Denní menu
1. 150 g Pekingské nudličky z vepřového masa se zeleninou, chilli, šalvějí, a bambusovými výhonky, dušená rýže nebo křupavé bramborové crispers   129 Kč 
2. 180 g Vepřová játra na roštu zdobená vídeňskou cibulkou, kroketové válečky, domácí majonéza s taveným sýrem   127 Kč 
22.09.2020 Úterý
Polévka
1. Špenátová s uzeným sýrem   19 Kč 
Denní menu
1. 180 g Španělský ptáček s jasmínovou rýží, salátek (dušená hovězí kapsa plněná uzeninou, slaninou, vejci a okurkou)   135 Kč 
2. 150 g Bretaňské fazole, plátek uzené krkovice, chléb, okurek   99 Kč 
23.09.2020 Středa
Polévka
1. Hovězí Risi – Bisi   19 Kč 
Denní menu
1. 200 g Selská bašta vylepšená klobásenkou (pečená + uzená krkovice, červené hlávkové + bílé kysané zelí, houskové + bramborové knedlíky)   129 Kč 
2. 350 g Luštěninové kari se sójovými nudličkami a rýží   115 Kč 
24.09.2020 Čtvrtek
Polévka
1. Dýňový krém   19 Kč 
Denní menu
1. 200 g Bůčková roláda plněná vepřovým mletým masem a čerstvým křenem, bílé hlávkové zelí, slezské kluski   133 Kč 
2. 240 g Smažené zeleninové TRIO, brambory mačkané s máslem, míchaný ovocný kompot (žampiony, brokolice a květák)   119 Kč 
25.09.2020 Pátek
Polévka
1. Thajská kuřecí Tom Kha Kai   19 Kč 
Denní menu
1. 490 g Lasagne Bolognese podle Zdeňka Pohlreicha (mix vepřového a hovězího mletého masa, rajčat, česneku, mrkve, skořice a bešamelu pečený v lasagních)   123 Kč 
2. 200 g Kohout na víně, pyré z brambor, celeru, mrkve a hrášku (hit francouzské kuchyně, plný chuti červeného vína, bylinek a kořenové zeleniny)   149 Kč 
3. 350 g Rýžový nákyp **par excellence** s tropickým ovocem a omáčkou z granátových jablíček a banánů, Espresso   129 Kč 

Stálé menu

A - Smažený sýr se šunkou, brambory, tatarka

B - Kuřecí Kung - Pao se zeleninou a arašídy, rýže nebo hranolky

C - Pečené medailonky z vepřové panenky na lesních hříbcích, rýže či hranolky

D - Boloňské špagety s hovězím mletým masem a drcenými rajčaty, parmazán

E - Sládkův guláš s ostrou klobásou a pivním kváskem, knedlíky (z hovězí kližky)

F - Katův šleh z vepřového masa, opékané brambory, ďábelská omáčka

G - Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem s kapkou rumíčku (pěti)

H - Chees & Egg Lunch (smažený hermelín, uzený sýr, římský salát, rajče a majonéza v housce, cibulové kroužky)

I - Kuřátko v hnízdečku (grilované kuřecí prsíčko na salátu z čerstvé zeleniny, tortilla chipsy se sýrem)